Az Ön személyes adatainak védelmére különös gondot fordítunk. Ezért az Ön adatait kizárólag a törvényes előírások alapján kezeljük (Datenschutzgrundverordnung, DSGVO, TKG 2003 – Adatvédelmi törvény). Ebben az összefoglalóban találhatók weboldalunkkal kapcsolatos legfontosabb adatfeldolgozási információk.

Kapcsolat velünk
Amennyiben weboldalunk formanyomtatványain vagy e-mailben veszi fel velünk a kapcsolatot, az Ön által megadott adatokat 6 hónapig tároljuk a kérdés feldolgozásának érdekében, valamint az esetleges további kérdések megfelelő megválaszolásához. Ezeket az adatokat az Ön beleegyezése nélkül nem adjuk tovább harmadik félnek.

Adattárolás
Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a weboldalon található termékrészletek letöltésekor a weboldal üzemeltetője tárolja a cookie-k kezelése során a csatlakozó fél IP adatait, éppúgy, mint a felhasználó nevét, címét, e-mail címét.

Ezen felül a szerződés lebonyolításhoz a következő adatokat tároljuk: vezetéknév, keresztnév, cégnév, cím, irányítószám, ország, e-mailcím. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok az ajánlatkérés feldolgozásához feltétlenül szükségesek. Ezen adatok hiányában az ajánlatkérést nem tudjuk feldolgozni. Harmadik félnek nem továbbítjuk az adatokat.

Megszakítás után a tárolt adatokat töröljük. Az adatfeldolgozás az osztrák hírközlési törvény előírásainak megfelelően, a TKG § 96, 3. bek, valamint az adatvédelmi törvény DSGVO 6. szak. 1. bek. a pont (beleegyezés) és/vagy b pont (szerződéskötéshez szükséges).

Cookie-k
Weboldalunk úgynevezett cookie-kat használ. Ezek kisméretű szövegfájlok, amelyeket a böngésző az Ön gépén létrehoz. Ezek nem jelentenek veszélyt.

A cookie-kat ajánlataink felhasználóra szabásához használjuk. Néhány cookie tárolva marad gépén, amíg ezt Ön törli. A cookie lehetővé teszi számunkra az Ön böngészőjét megismerjük a következő látogatáskor.

Amennyiben ezt nem kéri, úgy is beállíthatja böngészőjét, hogy a cookie-k elhelyezéséről informálva lesz és ezt csak egyedi esetben engedélyezi.

Google Maps
Weboldalunk többek között Google Maps termékeket használ a Google Inc-től. Ezen weboldal használatával hozzájárul, hogy a Google Inc., annak képviselője és harmadik fél az adatokat automatikusan rögzítse, feldolgozza. A Google Maps felhasználási feltételek a következő linken találhatók: „Nutzungsbedingungen von Google Maps“.

Hírlevél
Lehetősége van weboldalunkon keresztül feliratkozni hírlevélre. Ehhez szükségünk van az Ön e-mail címére és beleegyezésére, hogy egyetért a hírlevél küldésével.

Amikor feliratkozik a hírlevélre, egy megerősítő e-mailt küldünk egy beágyazott linkkel, a feliratkozás megerősítésére.

A hírlevél előfizetést bármikor lemondhatja. A lemondást ezen a linken keresztül végezheti el: Link. Ezután minden adatát töröljük, amely a hírlevél küldéssel kapcsolatos. Ezen lemondás nem érinti egyetértését az adatfeldolgozással, amely jóváhagyást külön kell visszavonni.

Az Ön jogai
Érintettként bármikor joga van információt kérni a tárolt személyes adatairól, azok származásáról megszerzőjéről, az adatfeldolgozás céljáról, valamint joga van az adatfeldolgozás helyesbítésre, módosítására, tiltására, korlátozására, valamint helytelen vagy nem megengedett adatok zároltatására, töröltetésére. Amennyiben Ön azon az állásponton van, hogy az Ön személyes adatainak kezelését a GGW nem az adatvédelmi törvénynek megfelelően végezte, vagy az Ön adatvédelmi igényei más módon sérültek, fennáll a panasztétel lehetősége az illetékes felügyeleti szervnél illetve az office@ggwgruber.com címen.

Elérhetőségi kapcsolati adataink:

GGW Gruber & Co GmbH
Kolingasse 6
A-1090 Wien

Telefon: +43 1 310 75 96-0
E-mail:  office@ggwgruber.at

 

Külső szolgáltatók:

MailChimp adatvédelmi tájékoztató

Hírlevél küldéshez MailChimp-et használunk és weboldalunkon használjuk a MailChimp tulajdonosához kapcsolódó The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA hírlevél funkcióit hírlevél feliratkozások rögzítéséhez.

Általános információk a MailChimp-hez

A Rocket Science Group LLC (MailChimp) online platformokat kínál, így felhasználói számára lehetővé teszi az előfizetőkkel történő kapcsolattartást, elsősorban e-mailen keresztül. Lehetővé teszi a felhasználóknak e-mail címeket és más adatokat a MailChimp adatbankba feltölteni, mint például név, lakcím és más demográfiai adatok. Ezek az információk e-mail küldéshez, és más, ezen falhasználó számára történő MaiChimp funkciók elvégzéséhez lesznek felhasználva. A nyilvános adatvédelmi irányelvekkel összhangban a MailChimp megoszt bizonyos információkat harmadik féllel a felhasználók érdekében szolgáltatása minél jobb teljesítése és támogatása céljából. A MailChimp megoszt néhány információt harmadik fél reklámpartnereivel felhasználói érdeklődési körének és igényeinek megértése céljából, ezzel hatékony tartalmat és célorientált reklámot tud nyújtani ügyfeleinek és más felhasználóknak.

Hírlevél feliratkozás

Amennyiben weboldalunkon hírlevelünkre jelentkezik, a megadott adatokat a MailChimp tárolja.

Az Ön adatainak törlése

Ön a hírlevél küldéséről szóló beleegyezését bármikor visszavonhatja a megkapott e-mailben, az alsó részen található linkre kattintva.  Amennyiben a lemondó linkre kattintva jelentkezik le hírlevél küldésről, az Ön adatai törlésre kerülnek a MailChimp-ben.

Hírlevél kiértékelés

Amennyiben hírlevelet kap a MailChimp-en keresztül, olyan információk el lesznek mentve, mint IP-cím, böngésző típusa, és e-mail program típusa, amelyek használatával hírlevelünk hatékonyságát növelni tudjuk. A MailChimp a HTML e-mailekbe integrált képek segítségével, melyeket „webes irányjelzőnek / web beacons” neveznek (részletek a https://kb.mailchimp.com/reports/about-open-tracking oldalon találhatók), megállapítja, hogy az e-mail megérkezett-e, megnyitották-e, és hogy rákattintottak egy linkre a hírlevélben. Ezeket az információkat a MailChimp szerverén tárolják, nem ezen a weboldalon.

A MailChimp aktív résztvevője az adatvédelemmel foglalkozó EU-U.S. Privacy Shield Framework egyezménynek, amely a helyes és biztonságos személyes adatok átvitelét szabályozza. Erről bővebb információt a https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG oldalon talál. A MailChimp által használt cookie-k használatáról bővebben a https://mailchimp.com/legal/cookies/ oldalon, a MailChimp adatvédelmi irányelveiről információk a https://mailchimp.com/legal/privacy/ oldalon találhatók.

MailChimp megbízási adatok feldolgozás szerződés

A MailChimp-el szerződést kötöttünk a megbízási adatok feldolgozásáról (Data Processing Addendum). Ez a szerződés az Ön személyes adatainak védelmére szolgál és biztosítja, hogy a MailChimp betartja az érvényes adatvédelmi irányelveket és az Ön adatait nem adja tovább harmadik fél számára.

További információkat ezzel a szerződéssel kapcsolatban az http://mailchimp.com/legal/forms/data-processing-agreement/ oldalon találhatók.

Google Maps adatvédelmi nyilatkozat

Oldalunkon használjuk a Google Maps térképet, amely a Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA) tulajdona.

Ezen térkép funkcióinak használatával adatok lesznek átadva a Google számára. Arról, hogy a Google milyen adatokat rögzít, és mire használja ezeket az adatokat, bővebben a https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ oldalon olvashat.

Google Analytics adatvédelmi nyilatkozat

Ezen weboldalon használjuk a Google Analytics-et látogatók adatainak statisztikai elemzéséhez, amely a Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA) tulajdona. Ehhez a Google Analytics célorientált cookie-kat használ.

Google Analytics cookie-k

  • _ga
    • Lejárati idő: 2 év
    • Alkalmazás: weboldal látogatók megkülönböztetése
    • Értéke például: GA1.2.1326744211.152221089806
  • _gid
    • Lejárati idő: 24 év
    • Alkalmazás: weboldal látogatók megkülönböztetése
    • Értéke például: GA1.2.1687193234.152221089806
  • _gat_gtag_UA_
    • Lejárati idő: 1 perc
    • Alkalmazás: követelési arány csökkentés érdekében alkalmazva. Ha a Google Analytics együttműködik a Google Tag Manager-el, akkor ez a cookie a következő nevet kapja: _dc_gtm_ .
    • Értéke például: 1

Bővebb információkat a felhasználási feltételekről és az adatvédelemről a http://www.google.com/analytics/terms/de.html bzw. oldalon, illetve a https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de oldalon talál.

Pszeudoanonimitás

Célunk a DSVGO (adatvédelmi törvény) figyelembe vételével ajánlataink és webes megjelenésünk javítása. Egyidejűleg fontos számunkra felhasználóink privát szférája, ezért a felhasználói adatok pszeudosítását végezzük. Az adatfeldolgozás a törvényes előírások betartásával, az adatvédelmi törvénynek megfelelően, a TKG § 96, 3. bek, valamint az adatvédelmi törvény DSGVO 6. szak. 1. bek. a pont (beleegyezés) és/vagy f pont (jogos érdek) szerint történik.

Deaktiválás és adatrögzítés a Google Analytics-el

A böngésző deaktiválás bővítmények (add-on) segítségével a Google Analytics-JavaScript (ga.js, analytics.js, dc.js) futtatása kikapcsolható, ezzel tudják a felhasználók megakadályozni, hogy adataikat használja a Google Analytics.

Ezzel Ön megakadályozhatja a cookie-k által létrehozott, a weboldal használatára vonatkozó adatok Google számára történő továbbítását, valamint a Google általi feldolgozását. Ezek a böngésző bővítmények a következő linkről letölthetők és telepíthetők: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Kiegészítés Google Analytics adatfeldolgozásról

Cégünk a Google-val közvetlenül kötött felhasználói szerződést a Google Analytics használatáról, amelyben elfogadjuk a Google Analytics „Kiegészítés adatfeldolgozásról” részt.

Bővebb információk a Google Analytics adatfeldolgozás kiegészítésről a következő helyen található: https://support.google.com/analytics/answer/3379636?hl=de&utm_id=ad

Google Analytics IP-aninimizálás

Ezen a weboldalon a Google Analytics IP-cím anonimizálást alkalmazunk. Ezt a funkciót a Google fejlesztette annak érdekében, hogy betartsa az egyes országokban érvényes adatvédelmi előírásokat és irányelveket, amennyiben ezek tiltják a teljes IP-címek tárolását. Az IP címek anonimizálása és maszkolása már akkor megtörténik, amikor az IP-cím beérkezik a Google Analytics adatfeldolgozó hálózatába, az adat feldolgozása vagy tárolása előtt.

Bővebb információk az IP-cím anonimizálásról a következő linken találhatók: auf https://support.google.com/analytics/answer/2763052?hl=de.

Google Analytics deaktiválás link

Amennyiben a következő Deaktiválás link-re kattint, megakadályozhatja, hogy a Google a továbbiakban rögzítse látogatását ezen a weboldalon. Figyelem: a cookie-k törlése, a böngésző inkognitó/privát módban alkalmazása, vagy más böngésző használata adatvesztéshez vezethet.

Google Analytics deaktiválása

Beépített közösségi oldal (Social Media) elemek adatvédelmi szabályok

Elkötelezettek vagyunk weboldalunkon közösségi oldal szolgáltatások megjelenítésére képek, videók, szövegek formájában.
Weboldalunk meglátogatásakor, amely lapokon ilyen elemek találhatók, az Ön böngésző adatai továbbításra kerülnek az érintett közösségi oldal szolgáltatónak, amely az adatokat tárolja. Cégünknek nincs hozzáférése ezekhez az adatokhoz.
A következő linkek az egyes közösségi oldalak szolgáltatóihoz tartoznak, amelyek leírják az egyes szolgáltatók adatkezelési szabályait:

Facebook adatvédelmi irányelvek

Weboldalunkon Facebook közösségi média hálózat funkciókat használunk, amely a Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland tulajdona.
A Facebook által használt funkciók (közösségi bővítmények) bővebb leírása az https://developers.facebook.com/docs/plugins/ oldalon található.
Weboldalunk felkeresésével információk kerülhetnek a Facebook birtokába. Amennyiben Ön rendelkezik Facebook fiókkal, a Facebook ezeket az Ön személyes fiókjához rendelheti. Amennyiben Ön ezt nem kívánja, jelentkezzen ki a Facebook-ból.  A Facebook által gyűjtött információkra, valamint azok felhasználására vonatkozó adatvédelmi irányelveket itt találja: https://www.facebook.com/policy.php.

YouTube adatvédelmi irányelvek

Weboldalunkon video szolgáltatásokat használunk a YouTube-tól, amely a YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA tulajdona.

Weboldalunk felkeresésével, amelyen YouTube videók is vannak beépítve, adatok lesznek átadva, tárolva és kiértékelve a YouTube által.
Amennyiben Ön YouTube felhasználói fiókkal rendelkezik és be van jelentkezve, ezek az adatok hozzá lesznek rendelve az Ön személyes fiókjához és az abban tárolt adatokhoz.

A Google által rögzített adatokról és az adatok használatáról a következő oldalon tájékozódhat: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/.

LinkedIn adatvédelmi irányelvek

Weboldalunkon LinkedIn közösségi média funkciókat használunk, amely a LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA tulajdona.
Azon oldalak felkeresésével, amely ilyen funkciókat használ, adatok (IP-cím, böngésző adatok, dátum, időpont, cookie-k) lesznek átadva LinkedIn számára, aki tárolja és kiértékeli azokat.
Amennyiben Ön LinkedIn felhasználói fiókkal rendelkezik és be van jelentkezve, at adatok hozzá lesznek rendelve az Ön fiókjához, valamint az abban tárolt adatokhoz.
A LinkedIn által gyűjtött adatokra, valamint azok felhasználására vonatkozó adatvédelmi irányelvek a következő oldalon találhatók: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

Forrás: Az Online Marketing AdSimple adatvédelmi generátorával készítették, a befamily.at céggel együttműködve.

/* Google Analytics ------------------------------------------------------------------------*/