GGW Gruber - Innováció és technológia 1946 óta

GGW Gruber

Közel 70 éve szolgálja cégünk a fémfeldolgozó ipar igényeit és mindig kompetens, megbízható szolgáltató partnere ügyfeleinek. Nálunk, a GGW Gruber-nél az igényes termékek és szolgáltatások folyamatos minőség-ellenőrzés és felügyelet alatt állnak. Az általunk, saját magunk számára felállított magas követelmények teszik lehetővé, hogy ügyfeleink számára kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtsunk.

Vállalkozásunk fi lozófi ájának oszlopai: mindig a legjobb megoldást ajánlani, innovációra törekedni, ápolni a partnerkapcsolatokat és mindig a helyszínen elérhetőnek lenni. Tevékenységeink középpontjában mindig Ön, az Ügyfél áll. Célunk nap, mint nap teljes erőbedobással ügyfeleinket támogatni, hogy együtt legyünk sikeresek!

Ennek az ígéretnek a teljesítése nem az ajánlat elkészítésekor kezdődik, hanem sokkal korábban. Bármikor készen állunk arra, hogy felkeressük partnereinket telephelyükön, hogy együtt határozzuk meg, milyen feladat elvégzésére tudunk közös megoldást találni. Csak a 100%- ban tökéletes megoldás megtalálása után készítjük el ajánlatunkat.

Az általunk kínált technológiai megoldásokkal Ön már ma készen áll a holnap kihívásaira. Néhányan már a negyedik ipari forradalmat emlegetik, vagyis az ipar 4.0-t. Az általunk forgalmazott termékek magukért beszélnek, amelyek az Ön számára testreszabott megoldásokat jelentenek. Ezek széles spektrumot fognak át: az egyedi készülékektől a PC-vel összekapcsolt berendezéseken és professzionális szoftvereken át, a teljesen integrált, hálózatba kapcsolt, automatikus vezérlésű berendezésekig.

Haladni a korral a folyamatos fejlődést is jelenti. Önmagunkat továbbfejleszteni pedig azt, hogy a meglévőt felülvizsgáljuk és a változó világhoz igazítjuk. Átfogó termékválasztékunkat az évek során folyamatosan bővítettük, szükség esetén megújítottuk. A termékek nagy része Németországban vagy Svájcban készül, amelyek kiváló ár-érték arányt képviselnek.

Kiemelkedő minőségi szolgáltatásokra törekszünk, ezt támogatja konzekvensen alkalmazott minőségmenedzsment rendszerünk. Ebben szintén megjelennek ügyfeleink követelményei és elvárásai.

Magától értetődő, hogy minőségmenedzsment rendszerünk betartására és folyamatos fejlesztésére szigorú belső és külső ellenőrző Folyamatokat működtetünk. De a minőség felelősséget is jelent! Nem csak a minőség ellenőrzése az egyetlen cél, hanem a minőség biztosítása a folyamat minden lépésében, minden érintett számára. Munkatársaink tudatában vannak ennek!

Az Ön GGW Gruber csapata